Přeskočit na obsah

Máme novinky, které odhalí nejšikovnější pomocníky. Zjistěte, jak je využít

Pro všechny členy komunity na Domelii jsme připravili dvě důležité novinky, aby klienti i pomocníci byli se spoluprací nejspokojenější. Jak je využít?

Na Domelii se snažíme vytvořit komunitu lidí, pro které je pomoc v domácnosti nejen službou, ale skutečným posláním a cítí k němu jistou zodpovědnost. Proto jsme v uplynulých dnech zavedli dvě důležité novinky a jsme přesvědčení, že pomůžou klientům i šikovným pomocníkům, aby se navzájem snadno našli a byli se spoluprací co nejspokojenější.

Pořadí za aktivitu

Z profilu každého pomocníka na Domelii už znáte hvězdičky za hodnocení jeho práce a ikonku, která symbolizuje reakční čas, tedy na jaké procento zpráv a jak rychle odpovídá. Abychom ovšem zohlednili i další atributy, jako je kvalita odvedené práce či dostatečné informace v profilu, nově sledujeme v profilech pomocníků i skóre za aktivitu.

Tyto pomyslné body každých 24 přepočítává složitý algoritmus a podle skóre, které jednotliví pomocníci na Domelii získají, vzniká každý den nové pořadí profilů. Profily lidí s nejvyšším skóre jsou v daný den na nejvyšších příčkách ve vyhledávání. Chceme tak pomoci celé komunitě na Domelii – šikovným lidem, kteří nabízejí svoji pomoc, aby byli více na očích, a klientům, aby ty nejlepší našli okamžitě.

Prémiové členství

Při přípravě tohoto náročného modelu jsme nezapomněli ani na ty, pro které práce přes portál Domelia představuje hlavní příjem. V podnikavé činnosti má důležitý význam i investice do vlastní prezentace a mnozí profesionální pomocníci v domácnosti se nás často ptali na způsob, jak se můžou ještě lépe zviditelnit. Řešení jsme našli v nové, zpoplatněné službě Prémiové členství. Co to přesně znamená?

domelie_premiove_clenstvi

Nemusíte se bát, registrace na Domelii zůstává nadále pro všechny pomocníky bezplatná. Aby ovšem ty nejambicióznější dostali svoje profily na nejvyšší příčky, můžou využít příležitost stát se prémiovým členem. Prémiové členství funguje podobně jako topování inzerátů, které můžete znát z jiných internetových portálů. Jen za 29,- Kč na měsíc se posunou všechny aktivní profily pomocníka na nejvyšší místa v seznamu.

Pro všechny pomocníky, kteří chtějí dát svým profilům pomyslnou korunku, do konce března nyní nabízíme Prémiové členství jen za symbolických 29,- Kč. Vyzkoušejte Prémiové členství a dejte nám vědět, jak se vám s ním na Domelii daří!