Přeskočit na obsah

Jak poznat aktivního a neaktivního pomocníka? Od teď na první pohled

Hledáte či nabízíte pomoc v domácnosti prostřednictvím Domelie? Díky nové funkcionalitě od teď na první pohled víte, kteří pomocníci jsou skutečně aktivní.

Portál Domelie pomáhá rodinám najít pomocníky na úklid, doučování a hlídání dětí i seniorů. Aby však našli opravdu ochotné a šikovné lidi, někdy to chce dávku trpělivosti a pátračku jako v detektivce. Mnoho pomocníků totiž zprávy od rodin, které by jim rady nabídli práci, ignoruje. Ať už je to z důvodu vytíženosti nebo se na Domelii přihlašují jen občas, rodině to značně komplikuje výběr pomocníka v momentě, když ho opravdu potřebuje.

Sledujeme, jak rychle komunikujete

Abychom zvýšili aktivitu pomocníků na Domelie.cz a rodinám zjednodušily hledání výpomoci, spustili jsme měření reakčního času. Díky němu se mohou nejšikovnější pomocníci zviditelnit ve srovnání s konkurencí a rodiny okamžitě uvidí, který pomocník jim opravdu na nabídku práce odpoví. Při měření reakčního času jsou zohledňovány všechny příchozí a odchozí zprávy za posledních 365 dnů. Důležité je odpovědět na všechny zprávy, které pomocník přijme, a to i v případě, že je odpověď pro rodinu zamítavá.

Nejaktivnější dostanou odznak

Všichni pomocníci, kteří odpovídají na každou zprávu a stihnou to do 24 hodin od jejího přijetí, mají odteď při své profilové fotografii uvedenou zelenou ikonku. Díky ní rodiny okamžitě vidí, že se určitě dočkají odpovědi. Zelený odznak vedle profilového obrázku není jediná výhoda, kterou měření reakčního času přináší. Brzy budeme profily nejaktivnějších pomocníků řadit na první pozice vyhledávání. Věříme, že díky tomu bude vaše práce s Domelií opět o něco jednodušší a vy spokojenější.

Ukázka: Takto vypadá měření reakčního času v profilu pomocníka

Domelie_badge_reakcny_cas