Přeskočit na obsah

Přijďte si po příležitost a setkejte se s námi osobně

Už ve středu 12. a ve čtvrtek 13. října prozradíme praktické rady a triky, jak si přivydělat v domácnosti, na veletrhu příležitostí Profesia days 2016.

Chcete nabýt větší finanční jistotu? Pak není lepší řešení než přivydělat si. Jak začít a jak jednoduše vydělávat prací v domácnosti, vám poradíme v stánku Profesia na veletrhu práce a příležitostí Profesia days 2016. Nebo si už přes Domelie.cz přivyděláváte? Přijďte nás navštívit a podělit se o své zkušenosti s Domelií a rodinami, které využily vaše služby. Pokud je něco, co jste se chtěli zeptat, ale na internetu jste odpověď nenašli, teď je ten správný čas.

Pravdou je, že je úplně jedno, kolik máte let, pracovních zkušeností nebo eur v peněžence. Pracovní veletrhy jsou vedle burze práce stále více i burzou myšlenek, inspirace a rozvoje. Proto se jednou ročně vyplatí jít za pracovním úspěchem i klasickou cestou – osobně. Ať už si hledáte nové zaměstnání, přivýdělek nebo chcete být lepší v tom, co děláte. Přesvědčíme vás těmito 5 důvody, proč se vyplatí přijít na Profesia days 2016:

  • Rychle se zorientujete na trhu práce a v aktuálních trendech
  • Získáte cenné rady od profesionálů a lidí se zajímavými příběhy
  • Můžete otestovat své jazykové či IT znalosti a získat certifikaci
  • Poznáte potenciální kolegy ještě před pohovorem a nástupem
  • Zjistíte, jak si vybudovat osobní značku a zvýšit šance na práci

Přijďte na veletrh Profesia days 2016, vstup je pro všechny návštěvníky zdarma. Nehledejte jenom novou práci. Najděte si práci, která vám změní život!

profesia-days-2014-380