Přeskočit na obsah

Nenechte se víckrát zaskočit předčasnou ejakulací

Pořiďte si kvalitní výživový doplněk a zkuste tipy na oddálení ejakulace.

I když se přesně nevím, co tkví za čím dál častějším problémem dnešních mužů a to v každé věkové kategorii, kterým je předčasná ejakulace, je několik způsobů, jak ji oddálit.
Mnoho odborníků přičítá tuto nepříjemnost hektické době, stresu, vysokým požadavkům na výkony v zaměstnání, v osobním životě, nedostatku odpočinku a nezdravému životnímu stylu. U mladých párů je možné i rychlé vyvrcholení v důvodu nezkušenosti a hledání způsobů, jak správně “na to“.

Pokud máte potíž s předčasnou ejakulací, měli byste zvolnit, zdravě se stravovat, dostatečně odpočívat, věnovat se pravidelně sportu, zaměřit se na pánevní svalstvo a také můžete využít pomoc kvalitních doplňků stravy.

Druhy předčasné ejakulace

Rozlišujeme celkem pět nejběžnějších druhů předčasné ejakulace, jsou to tyto:

Ejaculatio praecox – jde o předčasné vyvrcholení ve své podstatě. Označuje se tak ejakulace, ke které dojde již do 15 až 60 sekund od začátku soulože.

Coitus brevis – neboli příliš krátká soulož. Za takovou je považována ta, která netrvá déle než tři minuty.

Ejaculatio ante portas – neboli vyvrcholení před branami. Tady se jedná o dosažení vrcholu ještě před začátkem soulože.

Ejaculatio intra portas – neboli vyvrcholení mezi branami. K ejakulaci dojde při zavádění penisu do pochvy.

Relativní předčasná ejakulace – poslední typ určitě zažije alespoň občas mnoho párů, jde totiž o situaci, kdy muž dosáhne orgasmu dříve, než jeho partnerka.

Vitamíny a doplňky stravy bez lékařského předpisu

Na našem trhu je větší množství doplňků stravy, které jsou mužům k dispozici bez lékařského předpisu nebo návštěvy lékaře. To je často jedna z největších překážek, kterou muži pociťují. Stydí se a řešit tuto problematiku je jim víc než nepříjemné. Výživové doplňky si můžete koupit volně nebo objednat přes internetové stránky. Budete je tak mít doma jak bez konzultace s doktorem, tak i bez kontaktu s lékárnicí v lékárně, která vás např. zná, a nechcete, aby věděla, co jste potřebovali řešit.

Jenže tak, jako je to se vším zbožím, které si kupujeme, i tady najdeme produkty ve vyšší a nižší kvalitě a v různé účinnosti. Není proto od věci si před investicí do nich najít diskuze, nebo recenze a zjistit, jaké jsou zkušenosti jiných, kteří je již vyzkoušeli.

Jedním výborně hodnoceným, fungujícím a kvalitním je doplněk stravy na předčasnou ejakulaci Vimax. Právě ten pomáhá denně již po mnoho let po celém světě spoustě mužům a v podstatě i ženám … Pokud vás tato choulostivá potíž také sužuje, nenechte se trápit a nepřemýšlejte nad ní, jednoduše ji vyřešte.

Osvědčené rady a způsoby, jak si pomoct

To kupříkladu ženy jsou „zdatnější“ a nedělá jim pro tuto potíž navštívit lékárnu a přeptat se, jaké přípravky se dají sehnat. Zjišťují, zda fungují nějaké čaje, bylinky, mastě, aromaterapie, případně navštíví odborné chaty a hledají osvědčené přípravky nebo zkušenosti a rady.

Tak se můžete dozvědět, že pomoci vám může hluboké dýchání, s jehož pomocí odstraníte napětí, které může provázet chvíle před a během sexuálního napětí. Než nastane soulož, 5 sekund se pomalu, zhluboka nadechněte, pak na tři sekundy zadržte dech a opět pomalu a dlouze pět sekund vydechujte.

Tak jako ženy zpevňují pánevní svalstvo, jejich posilování by měli provádět i muži. Jde o Kegelovy cviky, při nichž cvičící zatíná pánevní svalstvo. Budete-li cvičit několik měsíců, jistě pocítíte zlepšení erekce, zvětšení penisu a lepší kontrolu nad nastávající ejakulací.

I u samotného sexuálního styku si můžete pomoct a to technikou přerušovaná soulož. Chviličku před vyvrcholením se přestaňte pohybovat, chvíli počkejte a opět pokračujte. Tento proces můžete opakovat i několikrát za sebou.

Přečtěte si i kupříkladu 5 tipů pro boj s předčasnou ejakulací a vyzkoušejte je. Spojíte li různé druhy sexuálních technik, cvičení, výživových doplňků a budete li trpěliví, za pár měsíců bude váš sex určitě lepší, delší a procítěnější. Spokojeni budete nejen vy, ale i vaše sexuální partnerka.

1 komentář na “Nenechte se víckrát zaskočit předčasnou ejakulací”

Komentáře jsou uzavřeny.