Přeskočit na obsah

Našli jste už na Domelii perfektního člověka? Takto se s ním spojíte

Vytvořit si účet nestačí. Abyste se mohli kontaktovat s jinými uživateli na Domelii, musíte splnit ještě jednu podmínku. Ať už pomoc nabízíte, nebo hledáte.

Zaujal vás na Domelii inzerát rodiny, která hledá hlídání pro staršího příbuzného, a chcete ji kontaktovat, ale přestože jste se zaregistrovali, nevíte jak? Nebo sháníte pravidelnou výpomoc na úklid a na Domelie.cz jste našli zajímavého kandidáta, ale i přes registraci se s ním nedokážete spojit?

Musíte splnit jednu podmínku

Protože výpomoc v domácnosti je ožehavá věc – a to pro člověka, který si do domova někoho cizího pouští, ale i pro člověka, který do cizí domácnosti vstupuje – snažíme se předejít tomu, že na Domelii budou figurovat spekulanti. Využívání Domelie.cz jsme proto pro obě skupiny uživatelů podmínili jedním krokem, abychom se o nich dozvěděli více.

Pokud pomoc nabízíte

Podmínkou pro kontaktování rodiny, která hledá pomocníka, je to, že si vytvoříte profil v některé ze služeb, které lze přes Domelie.cz poskytovat. Profilů můžete mít více, na každou službu zvlášť, ať se jedná o hlídání dětí nebo seniorů, úklid či doučování, ba dokonce i o všechny. Až když si profil vytvoříte a bude ověřen naší zákaznickou podporou, bude vám u inzerátu klienta zpřístupněna možnost ho kontaktovat. Ověření probíhá do 24 hodin.

Pokud pomoc hledáte

Aby rodiny, respektive klienti mohli využívat služby pomocníků na Domelii, je nutné, aby po registraci uhradili členský poplatek na období, jaké potřebují. Pouze tak se stanou součástí komunity, ve které mohou kontaktovat vybrané pomocníky na úklid, doučování i hlídání dětí či péče o seniory. A pouze díky jejich profilům budou vědět, jak si vybrat toho správného pomocníka.

Chceme zvýšit vaši bezpečnost

Všechny nově vytvořené profily pomocníků a nabídky klientů pro dobro celé komunity ihned prověřujeme, a to do takové míry, do jaké to umožňuje zákon. Nutnost vytvořit si reálný veřejný profil nebo seriózní pracovní nabídku zase pomáhá komunitě na Domelii růst, aby všichni uživatelé navzájem viděli inzeráty i pomocníky, ze kterých si lze vybírat.