Přeskočit na obsah

Vánoce se blíží –novinky z FOREWEAR

  • od

Jelikož se nám blíží Vánoce, někteří z Vás se zajímají, kde mohou nakoupit výrobky FOREWEAR, kterými chtějí potěšit své blízké pod stromečkem. Přečtěte si o našich prodejních místech v kamenných obchodech. Nově jsme také ve Zlíně a v Ostrově. FOREWEAR VANOCEKromě toho, že výrobky potkáte vždy v Praze na Bazárku v Hubu, máme pro Vás radostnou novinu – spustili jsme e-shop. Po opravdu dlooouuuhatáánské době, kdy jsme ho připravovali, je to konečně tu. Tak ho neváhejte vyzkoušet. Nakupovat můžete zápisníky v obalu, obaly na tablety, mobily a do budoucna také obaly na knihy, které nyní necháváme dovyrobit. Objednávat můžete i do Vánoc, osobní převzetí je možné ještě v pondělí a úterý před Vánoci.Adresa je http://forewear.cz/eshop/

Prosinec je pro náš projekt měsíc jedné dokončené zakázky, na které již dlouho pracujeme a právě ji došitou odeslali z chráněné dílny v Chotěboři. Je to zakázka 100 ks zápisníků pro společnost AXA Assistance, kde jsme letos pořádali také sbírku oblečení. Jsou to ty modročervené zápisníky. Potisk vytvořila Zuzka Jurová ve firemních barvách AXY a doladili jsme ho o modrou gumu a nitě. Výrobek je obrandovaný logem firmy i našeho projektu chytře zevnitř, jelikož nemáme rádi loga umístěná na viditelných místech, ale baví nás chytrý branding například prostřednictvím potisku na míru pro každou firmu. Zatím to jsou jedny z nejveselejších firemních zápisníků, které jsme měli tu čest vyrobit.

A tento vánoční blogový příspěvek zakončíme také jednou vánoční novinou. Ve spolupráci s dobročinným projektem Pronájem stromků jsme v letošním roce již podruhé nechali vyrobit krásné hvězdičky. Hvězdičky ušili právě v neziskové organizaci Borůvka Praha o.p.s., se kterou úzce spolupracujeme a která pomáhá lidem s tělesným postižením. Hvězdičky jsou vyrobené z recyklované textilie získané ze starého oblečení pro projekt FOREWEAR. Snažíme se pomáhat i takto: využíváme starý již nepoužitelný textil a dáváme zakázku lidem s tělesným postižením, absolventům Jedličkova ústavu a škol v oboru švadlena. Podporujeme takto úsilí o začlenění lidí s tělesným handicapem do společnosti prostřednictvím získání praxe uplatnitelné v dalším zaměstnání.

Přejeme Vám pohodový předvánoční čas 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *