Přeskočit na obsah

Těšte se z parádního vysvědčení i u vás doma

Školní rok se pomalu uzavírá a spolu s ním i známky žáků. Ať už pololetní vysvědčení dopadlo jakkoli, nad vysvědčením na konci roku se už nedá jen tak mávnout rukou. Tedy – neměli byste. Pokud byste tak učinili, můžete dítěti vyslat signál, že vzniklá situace se už nedá změnit a vlastně se už nemusí snažit. Vaše dítě však potřebuje právě opačný příklad – ukažte mu, že o lepší známku je třeba zabojovat, snažit se soustavnou přípravou – například doučováním.

Do uzavření školních vrat zůstává několik týdnů. Proto byste je měli spolu s vaším školákem naplno využít. Zvláště pokud mu hrozí nepěkné známky. Trápí se váš žáček s předmětem, při kterém jste se ve škole zapotili i vy? No, to je ošemetná situace, ale Domelie zná i na ni řešení. Věděli jste, že ve vašem městě či obci je spousta šikovných lidí, kteří mají matematiku, češtinu, cizí jazyk, ale i takovou fyziku či chemii v malíčku? Spojte se s nimi rychle a jednoduše. Jak? Přes www.domelie.cz. Získejte kontakty na šikovné lidi, kteří nabízejí doučování – z jakéhokoli předmětu potřebujete.

Vybrali jste si již doučovatele pro svého školáka? Stačí se s ním dohodnout, kde bude doučování probíhat (zda u doučovatele nebo u vás doma), kolik stojí hodina, jak často bude doučování probíhat a… hotovo! Jste na cestě k lepším známkám.

Pospěšte si, do uzavření známek již nezbývá mnoho času, váš školák by měl proto využít všechny šance, které se mu nabízí. Vždyť ani vy nebudete mít radost z trojek nebo stoliček na vysvědčení. Klikněte na Domelii a vyberte si doučovatele, který pomůže vašemu žáčkovi pochopit to, čemu v hodině neporozuměl, který mu objasní to, co nebylo dostatečně vysvětlené učitelem. Matematika, fyzika, chemie či cizí jazyk? Už nemusí být u vás doma strašákem!

Přejeme mnoho štěstí při opravování známek a na vysvědčení ať jsou jen ty nejhezčí!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *