Přeskočit na obsah

Špatné vysvědčení? V novém pololetí neponechejte známky náhodě

Sváteční dny volna jsou dávno za námi a o slovo se opět přihlásily školní povinnosti. První týdny roku spojené s uzavíráním známek uběhly jako voda. Jak se vašemu školákovi dařilo v prvním pololetí? Má na pololetním vysvědčení známky, které vám dělají vrásky na čele? Nezoufejte, Domelie se postará o to, aby se to na konci roku změnilo v radost.

Uzavírání známek před pololetím je už příliš pozdní doba na hledání rychlého řešení, jak vašemu dítěti pomoct s prospěchem. Ať je však rozdávání vysvědčení pro vás i pro vašeho školáka spouštěčem nezlomné snahy, jak si na závěrečném vysvědčení i v těžších předmětech polepšit.

Nechte výklad učiva na odbornících

Každý vyniká v něčem jiném. Jsou děti, které se učí snadno jazyky, avšak matematické vzorce a jejich použití jim nejde do hlavy. Že to mají po vás? Pokud jste ani vy nebyli za svých školních let kamarádi s již zmíněnými počty, vysvětlit vašemu dítěti vybrané učivo bude pořádná fuška. Proč byste ale měli trávit nekonečné hodiny dumáním nad správným řešením, když prostřednictvím Domelie najdete ve vašem okolí desítky odborníků na daný předmět?

Pohodlné doučování přímo u vás doma

Cesta k dobrému vysvědčení začíná na Domelii. Zvolte si na stránce Domelie.cz oblast Doučování, napište, v jaké lokalitě hledáte doučovatele a vyberte si z nabídky profilů. Případně si vyfiltrujte, do jaké částky by se měla pohybovat hodinová odměna pro doučovatele. Požadujete od něj speciální znalosti nebo zkušenosti? Vytvořte si vlastní inzerát a zveřejněte ho.

Najděte pro vašeho školáka šikovného učitele, který mu dokonale vysvětlí učivo a pomůže opravit známky. A co je nejlepší, doučování může probíhat přímo u vás doma, nemusíte s dítětem nikam cestovat.

Neponechávejte vysvědčení náhodě, raději si zajistěte radost z dobrých známek. S Domelií.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *