Přeskočit na obsah

S novinkou od Domelie si vyděláte jěště víc

V předcházejícím článku, v němž jsme vám představili novou službu – Hodnocení poskytovatelů, jsme se věnovali zejména její užitečnosti pro rodiny. Pokud však stojíte na opačné straně – jako au-pairka, pečovatel o seniory, doučovatel, pomocnice do domácnosti – neboli jedním slovem šikula, jistě se ptáte, jaké plus přinese tato služba vám. Že celkem přesně nevíte? Toto jsou tři největší výhody pro vás.

1- Příležitost stát se hvězdou

Můžete být perfektní chůvou, která má s hlídáním dětí několikaleté zkušenosti. Anebo jste šikovná angličtinářka s prvotřídním přístupem při doučování dětí. O vašich schopnostech a dovednostech však momentálně víte jenom vy, případně ti, kteří využili vaše služby. S novou službou od Domelie se však o vás dozvědí všichni. Stačí, když rodiny, pro něž jste pracovali, požádáte o hodnocení vašich služeb: jednoduchým udělením hvězdiček vyjádří, nakolik byli s vámi spokojení. Hodnocení se automaticky zobrazí ve vašem profilu a uvidí ho tak i ostatní zájemci. Například takhle:

Profil_rating_s_komentarom_CZ-658x600

2. Dostaňte se na nejvyšší příčky

Čím víc pozitivních hodnocení od rodin dostanete, tím vyšší bude vaše umístění v oblasti, v níž služby nabízíte. Tak například – pokud si přivyděláváte péčí o seniory, hodnocení od rodin vám pomůže odlišit se od ostatních poskytovatelů. Pokud jste navíc získali velký počet hvězdiček, rodina bude důvěřovat spíše vám než neznámému pečovateli. Hodnocení vás tudíž nejen posunou na první příčky v seznamu profilů, ale zároveň i prozradí, že jste spolehlivý a důvěryhodný člověk. Díky tomu se na vás začne obracet stále více a více zájemců.

3. Více hvězdiček, více práce, více peněz

Rodiny se o vás díky hodnocením dozvěděly, častěji vás kontaktují se zájmem o vaše služby. Toto všechno vede k jedinému: k lepšímu výdělku. Využijte zavedení nové služby ve váš prospěch, začněte si budovat na Domelia.sk dobré jméno. Ukažte se všem a přesvědčte je, že pokud rodina hledá nejlepší au-pairku, pečovatelku o seniory, doučovatele či hospodyni do domácnosti, vyplatí se jim obrátit se právě na vás.

Jak získat hodnocení od rodin?

Chtěli byste mít ve svém profilu co největší počet hvězdiček? Vy sami můžete požádat o hodnocení ty rodiny, pro které jste pracovali. Využít na to můžete novou sekci Hodnocení, z níž jednoduše odešlete žádost vybrané rodině. Tuto možnost najdete i při komunikaci přímo s rodinou v pravém menu v části Zprávy.

Hned poté, co vám rodiny udělí příslušný počet hvězdiček, se ve vašem profilu zobrazí dosažené skóre – jako průměr všech získaných hodnocení. Finální skóre je veřejné a nedá se nijak skrýt. Pokud však rodina připojí i slovní hodnocení, je na vás, zda si ho ve svém profilu zveřejníte.

Ziadost_o_hodnotenie_CZ

Domelia.sk vám přeje horu úspěchů při získávání pouze těch nejlepších hodnocení. Požádejte rodinu, pro niž jste pracovali, o hodnocení i vy a zvyšte svoje šance na pěkný výdělek!

Požádat rodinu o hodnocení mé práce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *