Přeskočit na obsah

Přijďte si na Profesia days najít práci. Děti vám zatím pohlídáme my

Největší veletrh práce Profesia days se blíží a Domelie na něm nemůže chybět. Domelii budete moct potkat osobně již 21. – 22. října 2015 na pražském výstavišti Letňany. Budete se chtít s námi setkat osobně, povykládat si nebo poradit? Najděte nás ve stánku Profesie.
Domelie ví, že porozhlédnout se po nových pracovních příležitostech s dítětem není jednoduché. Proto jsme pro vás a vaše ratolesti připravili dětský koutek. Zatímco vy se budete rozhlížet po nových pracovních příležitostech, naši partneři z miniškolky Veselé slůně se postarají o vaše děti. V koutku budou připraveny veselé aktivity na míru šité všem drobečkům – uděláte tak radost jak jim, tak i sobě.

Veletrh práce Profesia days bude nabitý zajímavými přednáškami, spoustou inspirace a dobrých rad. Zajímá vás problematika zaměstnávání rodičů po mateřské nebo rodičovské dovolené? Přijďte si k nám pro cenné rady, odpovídat na všechny vaše otázky jsou připraveni naši odborníci. Dovězte se více o možnostech rekvalifikace, získejte nové informace a znalosti. Nechejte si také otestovat své jazykové nebo počítačové schopnosti, odejít můžete s certifikátem, který může zvýšit vaše šance při hledání práce. Na Profesia days vás čekají také inspirativní přednášky, které vám možná vnuknou nápad, jak zaměstnat sebe sama.

Patří váš člen rodiny nebo vy sami do skupiny lidí se zdravotním postižením? Vstup na trh práce pro vás nemusí být překážkou, přijďte se k nám poradit.

A to stále není z našeho dlouhatánského programu všechno! Vyznačte si v kalendáři 21. a 22. říjen a přijďte Profesia days 2015 navštívit celá rodinka! Těšíme se na vás.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *