Přeskočit na obsah

Překvapivě čerstvý festival nejen pro starší a pokročilé

Letošní  Fresh senior festival proběhne 1. října na Mezinárodní den seniorů v Písecké bráně na pražských Hradčanech. Nejen seniory seznámí s širokou nabídkou aktivit a poskytne inspiraci pro všechny oblasti všedního života. fresh senior_domelieMůžeme se těšit na hudbu, tanec, zajímavé prezentace, divadlo, soutěže o hodnotné ceny, kreativní dílny i poradny a konzultace s odborníky.

Letošní Fresh senior festival je výsledkem celoročního sbírání podnětů a nápadů jak samotných seniorů, tak organizací, které se této cílové skupině věnují.

Hlavní pódium přivítá skupinu Tata Band – Swing Dixieland, komponované vystoupení Senzačních seniorů z různých koutů republiky, koncert Petry Černocké i legendárního Petra Spáleného s Miluší Voborníkovou a Apollo Bandem.

Na vedlejší scéně budeme tančit s dr. Petrem Veletou, shlédneme představení Divadelní společnosti Kostým – Halšler! Hašler! Hašler!, společnost Eko-Kom představí originální bubenické vystoupení a na závěr  bude uveden dokument o práci herecké dílny Fresh senior.

Návštěvníci se také seznámí s projekty Konta Bariéry. Tématické zóny představí například Alexandrovu techniku, Taj-chi, zraková cvičení, carrom i nejrůznější techniky trénování paměti a nabídnou zábavné workshopy.

Připraveny jsou soutěže o zajímavé ceny z nakladatelství Portál, společenských her Mindok a kosmetické firmy Dermacol. Po celou dobu festivalu bude připraven prostor pro konzultaci s odborníky v sociální, právní, finanční i zdravotní oblasti.

www.freshsenior.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *