Přeskočit na obsah

Pořiďte si odpadkové koše, které skvěle plní svoji funkci

Odpad produkuje každá domácnost i společnost a proto je důležité, abychom měli kvalitní odpadkové koše, které budou skvěle plnit svoji funkci.

Jestliže se právě po praktickém koši poohlížíte, zavítejte na internetové stránky společnosti AbStore. Najdete tady bohatou nabídku, ze které si zaručeně vyberete ten správný model.

Uklizená domácnost bez zápachu

První variantou jsou bezdotykové odpadkové koše. Vyhodit cokoli, co patří do koše je díky tomuto typu naprosto jednoduché, aniž byste se museli koše dotknout, otevře se vám díky infračervenému senzoru. Stačí přiložit ruku či předmět 15 cm nad senzor a víko se samo otevře. Poté, co vhodíte odpad dovnitř, se automaticky zavře. Samozřejmě se dá víko nechat otevřené, koš se dá ovládat i manuálně tlačítkem umístěným na víku. V nabídce je v esteticky povedeném kulatém nerezovém provedení s černým víkem a vybrat si můžete mezi objemem od 20-ti do 50-ti litrů. Senzor je napájen 4 bateriemi AA, které vydrží sloužit až 3 měsíce.

Odpadkové koše pro domácnost mohou být i barevné. Výbornou variantou je plastový pedálový odpadkový koš Union, který má na sobě vlajku Velké Británie. Hodí se např. do studentských pokojů, kde podtrhne cestovatelského ducha náctiletých, nebo jejich vztah k angličtině.

Společnosti ocení větší kontejnery

Jestliže potřebujete větší nádoby na odpadky, oslovit by vás mohly kontejnery na odpad. Jsou ideální na tříděný odpad, vyrábí se v několika barevných variantách pro zřetelné rozlišení. V nabídce je žlutá, červená, zelená, černá a modrá varianta. Objem je 1 100 l, pojmou tedy skutečně dost odpadků.

Ať už si objednáte jakékoli zboží, získáte dopravu zdarma, školy, státní organizace, obce a stálí zákazníci mohou platit na fakturu. Při objednávkách nad 10 000 Kč vás čekají zajímavé slevy. Navštivte webové stránky společnosti AbStore.cz a vyberte si z bohaté nabídky nádob na odpadky.