Přeskočit na obsah

Novinka na Domelii: Vyjádřete spokojenost s odvedenou prací

Domelii vždy potěší jakékoli připomínky, nápady, či návrhy, které byste uvítali na našem portálu. Vaše názory jsou pro nás důležité a velmi si jich vážíme, jelikož jsou pro nás skvělou inspirací. I proto bychom vám rádi prozradili více o parádní novince, kterou jsme na Domelie.cz spustili.
Duben 2015 přinesl na Domelii novou skvělou funkci – hodnocení poskytovatelů služeb. Využili jste služeb au-pairky, pečovatele o seniory, či doučovatele? Anebo jste si našli pomocníka na úklid, venčení psů, či zahrádkářské práce? Od teď budete moci ohodnotit jejich práci!

Vyjádřením spokojenosti či nespokojenosti s poskytnutými službami si tak rodiny můžou navzájem radit, který z poskytovatelů dělá svou práci nejlépe. Tato hodnocení však budou přínosem i pro samotné poskytovatele, protože čím více pozitivních zpětných vazeb získají, tím více poroste poptávka právě po jejich službách.

Vždyť si to představte: sháníte dobrého učitele hry na klavír, který by jednou týdně přišel k vám domů. Na Domelie.cz najdete desítky profilů na doučování – který z nich je však ten nejlepší? Anebo naopak – máte roky zkušeností s výukou dětí hře na klavír. Jak se odlišit od ostatních doučovatelů?

Díky naší dubnové novince můžou rodiny ohodnotit práci doučovatele: použil učební metody přiměřené věku dítěte či jeho znalostem? Vybral zajímavé skladby na výuku? Takto hodnotící rodič i ostatním rodičům prozradí spokojenost s doučovatelem.

Jednoduché hvězdičkování

Hodnocení poskytovatelů je velmi jednoduché. Udělit můžete od jedné do maximálně pěti hvězdiček. Čím více hvězdiček udělíte, tím vyšší spokojenost s vykonanou prací vyjádříte. Pokud se vám přístup chůvy nelíbil nebo jste celkově nebyli spokojeni, případně chcete varovat ostatní rodiče, klidně udělte pouze jednu hvězdičku.

Rating_formular_CZ_(1)

Poskytovatelům se hodnocení automaticky zobrazí v jejich profilu – jako průměr všech získaných zpětných vazeb od rodin. Díky tomu se budou ostatní rodiče snáze rozhodovat při výběru chůvy či doučovatele matematiky. Pokud k hodnocení napíšete i komentář, bude na poskytovateli, zda si ho v profilu zveřejní.

Profil_rating_s_komentarom_CZ

Jak jsme již zmínili, hodnocení od rodin je skvělou zprávou i pro samotné poskytovatele služeb. Například chůvy dětí budou mít větší šanci, že je osloví další maminky, které potřebují pohlídat děti, zároveň však rodiny budou vědět, na koho se mohou spolehnout, pokud budou potřebovat uklidit byt, postarat se o babičku či dědu nebo doučit nějaký předmět.

Poskytovatelé mohou poslat rodinám žádost o hodnocení, a to přímo ze svého konta na Domelia.sk v části Zprávy. Nebo tak mohou učinit v nové sekci Hodnocení, kde budou zaznamenány všechny odeslané žádosti rodinám a také již získaná hodnocení.

Hodnotící odměňujeme

Za každé hodnocení, které poskytovatelům udělíte, získáte od Domelie malý dáreček pro vaše děti. Hned jak poskytovatele ohodnotíte počtem hvězdiček, které si podle vás zaslouží, dostanete možnost stáhnout si originální Domeliovánku. Naši speciální vymalovánku si jednoduše vytiskněte a dejte dětem, ať ji vybarví podle vlastní fantazie. Nejkrásněji vybarvené obrázky budeme i odměňovat, připraveny jsou skvělé ceny pro celou rodinu!

Chcete vědět o soutěži víc? Sledujte nás na Facebooku a budete informováni jako první!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *