Přeskočit na obsah

Na bordel je potřeba mít systém!

Jsem pracující máma dvou malých dětí. V naší domácí hantýrce jim říkáme minilidi. A protože výška není všechno, tak vězte, že i když jsou ještě docela malí, tak bordel umí udělat fakt velkej!Miliónová Mámakafe-1

Je mi záhadou, proč většinou vystihnou tu nejpříhodnější dobu na to, aby něco provedli! Třeba když na poslední chvilku někam letíme, tak se jim vylije snad všechno, co se dá a kam se dá! Pak kolem nich lítám v kalhotách na půl žerdi, v jedný ruce hadr a v druhý kartáček na zuby. Na hlavě mám ještě vrabčáka a během tohohle všeho zmatku pacifikuju výpravu party hic směr školka. No, co si budeme povídat, není to úplná pohoda, ale většinou se to vždycky nějak zvládne.

A tak stejně je to i se systémem pořádku a nepořádku v našem hnízdě lásky. Snažím se tam udržovat provozní pořádek! Ale kdo má doma taky pidilidi tak ví, že vyšůrovaný byt je vždycky jen krátkodobá záležitost. Když hodiny a hodiny šůrujete a pak je to během chvilky v původním stavu, tak třeba mě by z toho kleplo! Proto jsem změnila taktiku a na bordel mám svůj systém!

Dřív, když zbytek rodiny někam odjel, jako první jsem vzala do ruky kýbl a hadr a začala napravovat škody. Když se vrátili, byla jsem víc unavená než před tím! Takže teď to dělám tak, že si dám nejdřív v klidu kafe, zregeneruji matku a to, co z ní bylo!  Šůrovat jdu až pak. Protože pokud jsem spokojená a v rámci možností odpočatá já, je v pohodě pak i zbytek našeho klanu! A to je přeci to hlavní, ne?!

Autor: MILIONOVÁ MÁMA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *