Přeskočit na obsah

Montované dřevostavby jsou stále velmi žádané

Začínáte uvažovat nad stavbou nového rodinného domu? Právě nyní stojíte před celou řadou důležitých rozhodnutí. Jako první si musíte vybrat vhodný stavební pozemek v lokalitě, ze které to budete mít relativně blízko do práce, a kde bude dostupná širší občanská vybavenost.

Jen málokdo z těch, co se rozhodnou pro stavbu nového domu, se chce přestěhovat skutečně na samotu. Většina lidí preferuje příměstskou lokalitu nebo vesnici, kde je však dostupné vše potřebné – obchod, základní služby, škola nebo školka atp. Následně pak budete stát před rozhodnutím, jaký typ rodinného domu vybrat. Montované dřevostavby patří k nejžádanějším typům staveb. Proč?Montované dřevostavby jsou kvalitní stavby z ekologického materiálu – dřeva.

Svým majitelům poskytují naprosto stejný komfort bydlení, jako jiné (zejména zděné) typy rodinných domů. Mezi hlavní výhody dřevostaveb pak patří nízká pořizovací cena a rychlá výstavba – v novém rodinném domě můžete bydlet již za pár měsíců od zahájení stavby. Montované dřevostavby lze rovněž zařadit do kategorie nízkoenergetických domů, která je dnes velice žádaná. Jejich hlavní výhodou je, že tyto domy nepotřebují pro svůj provoz tolik energií a vy tak výrazně ušetříte. Navíc jsou šetrné k životnímu prostředí. Montované dřevostavby dnes patří k nejčastějším typům novostaveb.

Chtěli byste se o nízkoenergetických domech dozvědět další zajímavé informace? Vše podstatné najdete na internetové adrese www.stavex.cz/rodinne-domy/nizkoenergeticky/. Tento web patří stavební společnosti Stavex, která se specializuje právě na nízkoenergetické domy a montované dřevostavby. Jejich stavby najdete po celé České republice. Jestliže byste si rádi prohlédli vzorový dům, můžete jej navštívit v obci Nové Dvory. Domluvte si telefonicky prohlídku vzorového domu a naši pracovníci vám poskytnout všechny informace, které vás budou zajímat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *