Přeskočit na obsah

Kurz pro pracovníky v sociálních službách výhodně

  • od

Jste již delší dobu evidováni na úřadu a práce a rádi byste zvýšili Vaši šanci na získání zaměstnání? Vzdělávací centrum Seduca přináší bohatou nabídku rekvalifikačních kurzů.

V poslední době jedním z nejvyhledávanějších rekvalifikačních kurzů je rekvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách i další vzdělávání pedagogických pracovníků. Prvně jmenovaný rekvalifikační kurz je akreditován Ministerstvem práce a sociálních věcí. Cena kurzu činí 6 800 Kč za jednoho účastníka.

Kurz je možné zaplatit také prostřednictvím úřadu práce. Pracovník v sociálních službách může vykonávat přímou obslužnou péči u osoby, která potřebuje pomoci při osobní hygieně a oblékání, udržováním čistoty a osobní hygieny, s podporou soběstačnosti i vytvářením základních sociálních a společenských kontaktů. Pracovník v sociálních službách vykonává také základní výchovnou nepedagogickou činnost, která spočívá v prohlubování a upevňování základních hygienických a společenských návyků. V neposlední řadě jeho práce spočívá v pečovatelské činnosti. Sociální pracovník se věnuje osobám s fyzickými i psychickými potížemi a zajišťuje komplexní péči o jejich domácnost.

Na této webové adrese www.seduca.cz/kontakt najdete náplň rekvalifikačního kurzu pro pracovníky v sociálních službách i kontaktní údaje, na nichž je možné se přihlásit k absolvování kurzu v České republice hned na několika místech. Rekvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách můžete absolvovat v Brně, Českých Budějovicích, Havlíčkově Brodě, Hradci Králové, Jeseníku, Kolíně, Žďáru nad Sázavou, Kyjově, Olomouci, Pardubicích, Pelhřimově, Praze, Šumperku a ve Zlíně.