Přeskočit na obsah

Knižní novinky Grada

Krásné knihy pro děti i dospělé – Detox šatníku, Dokonalý život a pro děti Hravá škola kreslení, Matěj a stegosaurus, Hedvika a Andělín.

detoxDetox šatníku

Podtitul: Najděte svůj styl

autor: Šestáková Petra

prodejní cena včetně DPH:  259 Kč

Ač se to nezdá, organizace šatníků, skříní a šuplíků je důležitou součástí života. Práce na novém uspořádání je vlastně psychologickou očistou s nádechem duchovna, kterou jednou za čas potřebuje každý z nás. Proč tedy nevyužít malou zkratku k „cíli“, kterou nabízí právě tato kniha?

 

dokonalyDokonalý život

Být průměrný není normální

autor: Pavel Vosoba

prodejní cena: 269 Kč

Richardu Drakinovi v životě něco schází. Narazí na zprávu o neslavném odchodu významného ředitele. Napadne ho jej oslovit a získat návod na úspěch. John Rock na setkání překvapivě kývne a zaváže se provést jej místy a příběhy, které navždy ovlivní jeho život. Richard si zpočátku neuvědomuje, že jde o osudové setkání mistra a žáka. Nechte se strhnout dějem, který vás zavede do různých koutů světa, k výjimečným lidem a jejich neobyčejným osudům. Bláznivá, zdánlivě nepřipravená cesta okolo světa, divoké situace, tajemství a postupné poznávání jednoho druhým vás udrží v nepřetržitém napětí. Kniha ukazuje cestu k osobní svobodě, nenápadně předává vědomosti o principech budování kariéry, dosahování skutečného úspěchu a štěstí.

 

hrava skolaHravá škola kreslení

autor:  Pospíšilová Zuzana

ilustrátor: Rémišová Eva

ediční řada: Hravá škola

prodejní cena včetně DPH:  219 Kč

Nápaditá barevná knížka pro všechny tvořivé děti a jejich rodiče nebo učitele. Od linek a geometrických tvarů dovede děti až k okouzlující jednoduché kresbě. Náměty pro kreslení a malování doprovázejí inspirující ilustrace a básničky. Užijte si se svými dětmi radost z výtvarných pokroků!

 

matejMatěj a stegosaurus

autor:  Pospíšilová Zuzana

ilustrátor: Autratová Iveta

ediční řada: Čtení pro prvňáčky

prodejní cena včetně DPH:  219 Kč

Neuvěřitelný příběh o nečekané dinosauří návštěvě láká prvňáčky k napínavému čtení. Krátké kapitoly jsou psány velkými písmeny podobně jako ve slabikáři a doprovázejí je přitažlivé barevné ilustrace. S Matějem a jeho kamarádem z pravěku se dětí nejen zdokonalí ve čtení, ale také pobaví jako v dinoparku.

 

hedvikaHedvika a Andělín

autor:  Pospíšilová Zuzana

ilustrátor: Trsťan Drahomír

ediční řada: Čtení pro prvňáčky

prodejní cena včetně DPH:  199 Kč

Když už se zdá, že napravit lidskou špatnost není v lidských silách, objeví se anděl. Nevěříte? Nechte se andílkem Andělínem unést do krásně ilustrovaného příběhu plného dobra a naděje. Andělín je tady pro všechny začínající čtenáře. Pomůže prvňáčkům nejen se čtením, ale také se školními strachy.

Grada Publishing, a.s.
U Průhonu 22, 170 00 Praha 7
tel.: 234 264 401-2
fax: 234 264 400
www.grada.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *