Přeskočit na obsah

Kam za adrenalinovými zážitky?

jetpack, adrenalin, zazitek, vodni sporty

Rádi byste letošní léto prožili něco vzrušujícího a neopakovatelného? Nechejte se zlákat adrenalinovými zážitky a létáním nad vodní hladinou.

Tento adrenalinový zážitek najdete v portfoliu internetového portálu Firmy na zážitky také pod pojmem jetpack. Při jetpacku můžete vyzkoušet, kam až sahají možnosti vaší odvahy. Létání nad vodou si zamiluje každý, v němž se skrývá alespoň špetka touhy vyzkoušet něco bláznivého. Jetpack v sobě skrývá možnost proletět se ve vzduchu a zároveň přistát do měkké vody. Pokud si léto nedovedete představit bez pobytu u vody a plavání v bazénu, moři či rybníce, pak jetpack je ten správný zážitek právě pro vás. Při jetpacku se totiž budete vznášet nad vodní hladinou a užívat si danou chvíle tak zvaně teď a tady. Při jetpacku zažijete také nekonečnou spoustu legrace.

Další adrenalinové zážitky

Na webových stránkách internetového zábavního portálu Firma na zážitky najdete také spoustu jiných adrenalinových zážitků. Podívat se například můžete i na nevšední svatební dárky. Poukázku si tak můžete zakoupit například na flyboarding, indoor surfing či rafting pro celou rodinu. Nevšední adrenalinové zážitky si můžete odnést také z projížďky na sportovním člunu Bayliner 185. Tento člun je schopen prohánět se až rychlostí 135 koní. Plavba na člunu Bayliner 185 Vás může pobídnout rovněž k tomu, abyste pozval svou partnerku na romantickou projížďku. S vaší vyvolenou si tak můžete užívat společné chvíle na projížďce mezi nádržemi Vrané nad Vltavou a Štěchovicemi. Profesionální kapitán vám předvede mimo jiné také několik dech beroucích sportovních manévrů.

Nejlepší zážitkové agentury v roce 2020

Ať už zážitek chcete pořídit jako dárek nebo jej kupujete pro sebe, jde o jednu z těch moudřejších investic, jakou můžete udělat. Věci se opotřebují, zrezaví a přestávají dávat užitek, zážitky s vámi zůstávají do konce života. Přesně proto zde jsou zážitkové agentury. Pomáhají lidem získávat zážitky, na které nikdy nezapomenou. Od roku 2004 vzniklo nespočet agentur, ale jak si vybrat? Podívejte se na najlepší zážitkové agentury v roce 2020.