Přeskočit na obsah

Jakou zvolit podlahu do vašeho bytu

Přemýšlíte, jakou zvolit podlahu pro vaše bydlení? Rozhodujete se mezi laminátovou, korkovou, dřevěnou, vyrobenou z linolea či si přejete plně funkční antibakteriální a antistatickou podlahu? Možná vám také není lhostejná příroda a rádi byste zvolili ekologický typ podlahy garantující ochranu životního prostředí. Druhů podlah se na trhu zkrátka vyskytuje hned několik, na co je třeba si dát však pozor je kvalita výroby. Proto se podívejte na nabídku špičkových německých podlah Meister a vyberte si podlahu vyrobenou z materiálu vám nejbližšího.

meister_domeliePokud váháte, jaký typ podlahy zvolit, prozkoumejte internetové stránky www.meister-podlahy.cz a pečlivě si pročtěte veškeré výhody jednotlivých druhů. Mezi oblíbené podlahy patří ty, které jsou vybaveny speciální antibakteriální a antistatickou úpravou. Jejich povrchová krytina zabraňuje při kontaktu s bakteriemi jejich množení a šíření, vy tedy budete žít v čisté domácnosti, která funguje na základě přirozených technických vlastností.

Za zmínku stojí i kolekce tichý laminát, která je vybavena speciální integrovanou protihlukovou a vyrovnávací podložkou nazývanou Meister Silence Pur, das Original, při pokládce podlahy se tak nemusíte zabývat protihlukovou podložkou. Tento typ podlahy výrazně tlumí hluk, máte-li doma dvě patra, osoby chodící nad vámi díky skvělému tlumení neuslyšíte. Těžší elastická podložka Silence navíc vyrovnává nerovnou podlahu. Podlahu z tichého laminátu lze použít i na teplovodní podlahové topení, má tedy široké a praktické využití.

S podlahami Meister budou spokojeni i ti nejnáročnější zákazníci, neboť německá kvalita, přesnost a preciznost výroby jsou viditelné na první pohled. Navštivte tedy prodejní centrum a vzorkovnu v jednom a přesvědčte se sami. Vyberte si podlahu dle vašich představ a zařiďte si příjemnou a pohodovou domácnost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *