Přeskočit na obsah

Jak docílit krásy svých zubů?

Také vám přijde, že jsou vaše zuby nedokonalé a ani pravidelné čištění nepomáhá k tomu, aby byly nádherně bílé? Pokud je to tak, měla byste vědět, že vliv na jejich barevný odstín má mnoho faktorů. Především to může být:

  • Nekvalitní jídlo
  • Časté pití černé kávy
  • Časté kouření

Toto jsou tři hlavní negativní faktory, které ovlivňují barvu vašich zubů. Naštěstí existuje cesta, jak jim opět nádherný bílý odstín dodat. Jak na to? Pomohou bělicí pásky. Ty jsou v posledních letech velkým hitem, jelikož je můžete využít doma. Bez nutnosti navštěvovat různé drahé kosmetické salony.

Jak bělicí pásky fungují?

Pokud jste o této možnosti bělení zubů ještě neslyšeli, pojďme se na ni podívat blíže. Jak jsme již nastínili, jejich hlavním pozitivem je možnost bělení přímo u vás doma. Jejich použití, stejně jako samotná aplikace na vaše zuby je snadná a jednoduchá. Zapomínat nesmíme také na to, že jejich složení nabídne jistotu velmi dobré účinnosti. My nabízíme bělení zubů i s jistotou toho, že konkrétní složení nemá jakékoliv vedlejší účinky a není spojeno s negativními projevy. Výsledky, které vás ohromí, můžete přitom očekávat již do tří dnů, pokud pásky aplikujete pravidelně. I to je dokonalá ukázka toho, že tato metoda zkrátka funguje.

Zaměřte se také na vaše rty

Ano, zuby jsou rozhodně to hlavní, na co se většina lidí při rozhovoru s vámi zaměří. Je proto prioritou mít je dokonale bílé. Stejně tak je dobré zaměřit se i na několik dalších částí vašeho obličeje. My konkrétně doporučujeme EOS balzámy na rty. V čem jsou unikátní? V první řadě v tom, že nabídnou zajímavé a neotřelé příchutě a tak jejich použití bude radostí. Mají ale i svou hlavní funkci, kterou je především výživa, stejně jako ochrana vašich rtů. Nechybí vitamin E, bambucké máslo, jojobový olej, stejně jako řada dalších látek, které mají pozitivní vliv na hydrataci a regeneraci.