Přeskočit na obsah

Maminky, dobijte si baterky. Domelie.cz zatím pohlídá vaše děti + SOUTĚŽ

Maminky, dobijte si baterky. Domelie.cz zatím pohlídá vaše děti + SOUTĚŽ

Jste žena, která se aktivně zajímá o svět krásy a současné trendy ve zkrášlování? Potom byste neměla chybět na jedinečné výstavě World of Beauty & Spa, jejímž partnerem je  portál Domelie.cz partnerem. Setkání se uskuteční už 4.-5. září 2015 na výstavišti Letňany v Praze.

Na letošní výstavě uvidíte fantastickou kadeřnickou show, módní přehlídky, zastoupen bude i wellness a SPA, odborníci vám také poví víc o tom, jak má vypadat zdravý životní styl. Užít si budete moci i aromaterapii a masáže, jedním z témat budou i anti-aging metody. Ale to stále není všechno. Návštěvou setkání World of Beauty & Spa se stanete přímou účastnicí Mistrovství České republiky v make-upu, nail designu, či inspiraci na účesy roku 2016. Přijďte se podívat a vychutnat si práci profesionálů.

Váháte, zda se zúčastnit dvoudenního setkání, protože nemáte komu svěřit děti na hlídání? Obraťte se na portál Domelie.cz – zde najdete stovky profilů šikovných pečovatelek. Zaregistrujte se, zaplaťte členství a vyberte si paní nebo slečnu, jejíž služby byste rádi využili. Vaše děti budou pod dohledem spolehlivé chůvy buď u vás doma, nebo v bytě či domě vámi vybrané paní.

Využití služeb Domelie je jednoduché, hledání pomocné ruky zvládnete ve čtyřech krocích. A zatímco vy uděláte něco prospěšné pro sebe, o vaše děti bude dobře postaráno. Dopřejte si i vy volno, relax a oddech a vraťte se domů k dětem odpočinutá, svěží a omlazená.

Chtěla byste získat volný vstup na setkání World of Beauty & Spa? Portál Domelie.cz vám přináší soutěž o vstupenky zdarma! Stačí sdílet tento článek na svém Facebooku, nebo si zakoupit členství na Domelii do 26. srpna 2015 (včetně). Všechny realizované objednávky do tohoto data budou zařazeny do soutěže automaticky.

Dopřejte si z celého roku alespoň pár dnů jen pro sebe. Nechte vyniknout vaši krásu, vždyť mnohé maminky na to nemají čas kvůli pendlování mezi prací a rodinou. Že je to i váš případ? Změňte to. A nyní dokonce s možností vstupu na tuto jedinečnou výstavu zcela zdarma. Využijte tuto příležitost!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *