Přeskočit na obsah

Hledáte kroužky pro své děti? Inspirujte se

Díváte se po kroužcích pro své děti? Domelie má pro vás tipy na kroužky tradiční, ale i ty méně typické. Podívejte se, jaké různé aktivity může váš školák absolvovat po skončení vyučování.

Současná nabídka kroužků je opravdu bohatá. Záleží jen na zálibách vašeho školáka. Pokud máte doma malého sportovce, přihlaste ho na fotbalový, floorbalový či hokejový kroužek. Pro malou sportovkyni může být zajímavá tenisová škola nebo taneční kroužky – stačí si jen vybrat druh tance: balet, street dance či latinskoamerické tance.

Láká vašeho školáka naučit se něčemu novému? Na fotografickém kroužku se může naučit, jak udělat pěkné a dobré fotografie. Máte doma malé hráče-stratégy? Mohou se stát členy šachového klubu. Zajímavé také mohou být kurzy sebeobrany pro děti. Například na kurzy karate, judo či kung-fu probíhají nábory dětí v průběhu celého roku, stačí si jen vybrat z nabídky.

O některých z těchto kroužků jste možná dosud neslyšeli      

Hledáte pro vaši ratolest něco jedinečného? Domelie za vás udělala průzkum netradičních kroužků. Pokud hledáte mimoškolní aktivity, při kterých se bude moct vaše ratolest dokonale netradičně vybláznit, vyzkoušejte kroužky specializované na parkur, skateboarding, bumperball, speedminton nebo horolezení. Pro děvčata může být zajímavý orientální tanec či piloxing (kombinace boxu, pilates a tancování). Nebo se mohou stát mažoretkami. Chcete pohybové schopnosti vašich dětí podpořit jinak? Vyzkoušejte dětskou jógu.

Mezi netradiční kroužky, které by mohly zaujmout vaše děti, patří například kroužek péče o koně. Nejen že se naučí, jak se o ně postarat, získají též jezdecké základy.

Další variantou může být keramický kroužek či kroužek šikovných rukou, na kterém se děti naučí vyrábět šperky, nebo například i háčkovat – činnost, která už pomalu upadá v zapomnění.

Pokud máte doma malého mudrce, podpořte ho a rozvíjejte jeho nadání – přihlaste ho do vědeckého kroužku. Zde se naučí mnoho o fungování jevů prostřednictvím zajímavých experimentů.

Co takhle Domelie?
Další z chytrých možností je využít portál Domelie.cz. Víte, že tu najdete stovky šikovných lidí, kteří nabízejí doučování školních předmětů, různých jazyků, ale i hry na hudební nástroje? Vaše dítě za takovými „kroužky“ nemusí nikam cestovat, doučování či hodiny klavíru se odehrají přímo u vás doma.

Tak například úplnou samozřejmostí jsou hodiny doučování angličtiny a nemčiny. Chtěli byste k jazykovým znalostem dítěte přidat i jinou řeč? Jak je libo, u nás najdete doučovatele, kteří vaše dítě naučí hovořit například italsky, francouzsky či dokonce i rusky.

Pokud se vaši drobečci touží naučit hrát na nějaký hudební nástroj, můžou mít vlastního učitele hry na klavír, akordeon či flétnu. V nabídce Domelie najdete doučování hry i na jiné nástroje, stačí si jen vybrat.

Že by váš školák potřeboval doplňující vysvětlení učiva školních předmětů? Obraťte se na Domelii. Nabízíme doučování matematiky, chemiefyziky či českého jazyka. A to z nabídky školních předmětů stále není všechno – prohlédněte si všechny profily doučovatelů na Domelii.

Nezapomeňte, správně zvolený kroužek může dětem velmi pomoct – naučí je něčemu novému, rozvine jejich talent, zvýší sebevědomí a děti také získají trpělivost a vytrvalost. A co je hlavní, dítě tak nezískává znalosti a dovednosti jen pasivně z internetu, ale aktivně z terénu. Držíme palce při výběru kroužků!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *