Přeskočit na obsah

Domelie je v novém šatu – pro Tvou lepší přehlednost

  • od
Nový dizajn - Domelie.cz

Možná sis už stihl všimnout novinky, kterou stránka Domelia.sk přináší. V průběhu let se stránka pomalinku měnila, až dorazila do bodu, kdy potřebovala změnit i svůj design. Design potřebovala přizpůsobit hlavně potřebám svých uživatelů.

Výrazná změna se dotkla hlavní stránky a horního menu.

Nová hlavní stránka

Hlavní stránka nyní již v prvním kroku zjistí tvoje potřeby a následně ti nabídne pouze ty možnosti, o které se zajímáš:

Potřebuješ pomoct nebo si chceš přivydělat? Jednoduchým klikem najdeš obsah, který potřebuješ. Pokud již Domelii využíváš, klikni na přihlášení a po úspěšném přihlášení se ti celá stránka přizpůsobí.

 

Vždy dostupný obsah

Hlavní stránka je nyní skvělým rozcestníkem i pro nepřihlášeného uživatele. Z hlavního menu se na klik dostaneš k žádanému obsahu. Stačí se pouze rozhodnout, zda chceš vydělávat nebo potřebuješ výpomoc, a kliknout. I pokud se překlikneš kamkoli, stále máš na klik přístupný celý obsah přes odkazy v hlavním menu:

noví-hlavní-menu---Domelie

Chceš si přivydělat, potřebuješ pomoct v domácnosti nebo hledáš zaměstnance/klienty pro svou firmu? Nyní je vše dostupné na jeden klik v novem hlavním menu.

 

Krátký filtr

Nová hlavní stránka ti po kliku zobrazí krátký filtr naší pracovní inzerce, ty si vybereš, v jaké oblasti a kde potřebuješ výpomoc, anebo chceš vydělávat, a po kliku na tlačítko ‚hledat‘ tě zavedeme do příslušného seznamu profilů pomocníků, nebo pracovních inzerátů:

Nový krátky filtr - Domelie

Kam zmizelo původní horní menu?

Malá změna se tak dotkla i levého filtru na našich seznamech inzerátů a profilů. Z původního horního menu, jsme možnost výběru služby přesunuli do levého filtru.

nový-boční-filtr---Domelie

Věříme, že touto malou úpravou zjednodušíme orientaci v seznamech, a tak už nebudeš ztrácet čas zdlouhavým vyhledáváním.

 

Nové menu po přihlášení

Pro registrované uživatele je připraveno přehlednější horní menu, díky němuž se uživatel vždy snadno a rychle dostane tam, kam potřebuje a to z jakéhokoli místa na stránce.

nový-menu-po-přihlášení---domelie

Po přihlášení na levé straně nového menu najdeš svou nástěnku a seznam pracovních inzerátů či profily pomocníků. Na pravé straně zase najdeš tvoje zprávy, profily či inzeráty. Další možnosti, jakými jsou osobní údaje, nápověda, nastavení přihlašovacích údajů a mailových notifikací, ceník, přehled objednávek a možnost odhlásit se najdeš pod svým jménem. Všechno pěkně dostupné z jakéhokoli místa na stránce.

 

Změna barvy

Při změně designu jsme se rozhodli použít modrou barvu jako naši hlavní barvu, jelikož s původní lososovou barvou se častěji spojovalo spíše ženské publikum. Naší snahou je přizpůsobit stránku neutrálně, neboť ji používá i mnoho mužských uživatelů 😉

 

Doufáme, že se ti změny budou líbit, umožní ti snadno a rychle používat naši stránku, a tak ušetříme tvůj drahocenný čas.

 

Poděkování

Velké díky patří našemu programátorovi Majovi, nadřel se jako kůň, aby se nám to podařilo. Také nezávislým klukům Markovi a Peťovi, kteří nám s velkou chutí pomohli a připravili toto skvělé řešení.

 

Prosba:

Víme, že nejsme neomylní a při práci se vždy vyskytnou i chyby nebo nefunkčnosti. Proto tě touto cestou prosíme, pokud se ti něco nezdá, neváhej a piš nám na [email protected].

 

Děkujeme

Tým Domelie