Přeskočit na obsah

Domelie nabízí ještě více pracovních příležitostí

Portál Domelie.cz doposud propojoval rodiny hledající výpomoc a ty, kteří jim s úklidem, doučováním či hlídáním chtěli pomoct. Pokud i vy patříte do skupiny pomocníků na Domelii, nebuďte překvapení, pokud v seznamu inzerátů uvidíte i nabídku přivýdělku prostřednictvím agentury.

Domelie totiž nově umožnila registrace i pro jazykové, úklidové či hlídací agentury. Jelikož na Domelii je vytvořeno více než tisíc různých profilů, pro agentury je Domelie skvělým místem, kde mohou najít nové zaměstnance.

Ještě více práce

Umožnění agenturám zaregistrovat se na Domelie.cz znamená ještě více příležitostí na přivýdělek. Budete totiž moci reagovat na ještě více inzerátů – nejen od rodin, ale i samotných agentur, které shánějí spolehlivé lidi pro své klienty. Znásobuje se tak počet lidí, kteří by mohli využít vaše služby, a tak roste i šance, že bude vaše peněženka o něco objemnější.

Jak rozeznáte agenturu od rodiny?

Agentury se budou moci na portále Domelie.cz zaregistrovat stejným způsobem jako rodiny. Abyste však mohli jasně odlišit, zda vás oslovuje společnost nebo rodina, v účtu agentury najdete jejich logo a osobní údaje (přesný název agentury, její sídlo…).

Jazykové, hlídací nebo úklidové agentury při registraci musí zadat i své IČO, na základě kterého je ověříme. Zjistíme, zda podnikají v souladu se všemi pravidly a zda jsou spolehlivou společností. Po úspěšném ověření agentury zveřejníme i její účet.

Agentury jako členové Domelie budou moci přidávat vlastní inzeráty. V nich mohou uvést 1 fotografii, na které představí například svoje prostory, nebo zaměstnance apod. V případě, že byste o nabídky agentur neměli zájem, jednoduše si je vyfiltrujte v seznamu inzerátů. Vyhledávat tak budete pouze v nabídkách rodin.

V každém případě je však tato novinka opět dalším krokem k tomu, abyste si vydělali ještě více než doposud. Vyzkoušíte to? Navštivte www.domelie.cz a projděte si všechny nové inzeráty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *