Přeskočit na obsah

Co se špinavými koberci?

  • od

Vánoční svátky nejsou náročné jen pro naše zažívání, ale mnohdy také pro naši domácnost. Zatímco ale my své žaludky můžeme uklidnit poměrně jednoduchým způsobem, s mastnými drobečky cukroví rozšlapanými v koberci a s téměř nevyčistitelnými skvrnami od červeného vína, které rozlila při svátečním obědě naše tchýně, toho moc nesvedeme.

A co teprve dětský pokojíček, který se v průběhu svátků proměňuje v pokusnou místnost, ve které si děti zkoušejí všechny nové hračky, pravou malířskou sadou s paletou plnou kvalitních barev, co nejdou z ničeho vyčistit, počínaje, a dětskou chemickou laboratoří konče. Rok co rok přináší Ježíšek dárky, které sice udělají radost dětem, rodiče se však, když vidí všechny ty upatlané dětské koberce, po pár dnech spíš chytají za hlavu.Není však nic jednoduššího, než po Vánocích proměnit domácnost od podlahy. Proč by měl váš byt dostat sváteční a neokoukaný vzhled jen o svátcích? Dopřejte si se začátkem nového roku pocit novosti tím, že si domů pořídíte třeba pěkný koberec. Jestliže nechcete trávit čas nakupováním v přeplněných obchodních domech, můžete si nový koberec vybrat a objednat také na internetu z pohodlí domova. Společnost Vopi s.r.o. na svém e-shopu  www.vopi.cz/detske-koberce/nabízí široký sortiment metrážových i kusových koberců mnoha rozměrů. Vybrat si zde můžou jak ti, kteří preferují spíše klasičtější vzhled, ale také milovníci moderního designu. A na své si přijdou také ti, kdo mají rádi přírodní materiály.

Pokud se vám však nechce investovat do nového vybavení domácnosti, můžete si na stránkách společnosti koupit také některé čisticí prostředky, která vám mohou pomoci alespoň zmírnit následky některých nehod. Kromě suché pěny si můžete objednat také tekutý čisticí prostředek, jenž dodá vašim kobercům či čalounění měkkost a hebkost a chrání koberce před opětovným znečištěním.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *