Přeskočit na obsah

4 tipy, jak oslavit Valentýna (ale i leckterý jiný den)

Svátek všech zamilovaných se k nám opět po roce vrací. Už od začátku února nám obchodní domy a supermarkety dávají na známost, že den s velkým červeným V se blíží. Patříte do té skupiny lidí, kteří se na Valentýn těší? Nebo jej odsuzujete jako komerční svátek, kdy chtějí na nás obchodníci vydělat?
Ať už je to tak nebo onak, Valentýn je pro nás připomenutím si ty, které máme kolem sebe a kterým během roku ani nestíháme dát vždy dostatečně najevo, jak nám na nich záleží. Našli jste se v těchto řádcích? Upevňování partnerského vztahu je důležité, nepodceňujte to.

Věnujte alespoň v tento den svůj čas jen a jen partnerovi. Během roku jsme všichni uspěchaní a partnerské vztahy jdou někdy na úkor všech povinností. To je ovšem chyba. Domelie vám poradí, jak jednoduše se dá váš vztah oživit, abyste se opět cítili jako v jeho začátcích!

1. Rezervujte si víkendový pobyt.
Wellnes, turistika, výlety nebo vše v jednom? Vyberte si město, které toužíte navštívit a prožijte v něm s partnerem například i prodloužený víkend. Nové prostředí a zážitky přinesou úplně jiný rozměr do vašeho vztahu. Nemusíte ani cestovat do zahraničí, Česko má také mnoho krásných míst.

2. Jděte sportovat. Jen vy dva.
Máte rádi sport? Skvělé! Co tak valentýnská zimní lyžovačka? Nebo běžky? Výběr je jen na vás. Sbalte si potřebnou výstroj, zajistěte hlídání pro děti a udělejte něco pro sebe, ale i pro svůj vztah.

3. Vyberte se do restaurace.
Vychutnejte si dobré jídlo, chutné nápoje, dezerty, atmosféru (a také to, že veškeré nádobí za vás umyje někdo jiný;)). Užívejte si to, že nemusíte nikam spěchat, že nemáte žádné povinnosti. Kdy naposledy jste si promluvili se svým partnerem? Vyzkoušejte důvěrný rozhovor o všem možném, například io vás dvou.

4. Kdy naposledy jste byli v kině či v divadle?
Nedávno s dětmi na nejnovější pohádce či loutkovém představení? Musíte se věnovat i sami sobě. Prestudujte si aktuální program kin a divadel a vyberte si zajímavé představení. Zaujala vás nějaká známá hra? Připravte se na večer pořádně – pamatujte, je to rande! ;)

Vyrazte si s partnerem, ať už jen na pár hodin, nebo na celý víkend. Že se vám to zdá nereálné, protože děti se nedají jen tak odložit? To je pravda, nedají. Můžete je však svěřit do rukou spolehlivého pečovatelky na Domelii. Stačí se zaregistrovat a vybrat přesně takovou babysitterku, která bude splňovat vaše požadavky.

Nemusíte slavit přímo svátek sv. Valentýna, můžete si vybrat ledajaký jiný den, dejte mu vlastní jméno a slibte si s partnerem, že tento den bude vyhrazen speciálně pro vás. Nebude v něm práce, povinnosti, péče o děti a o domácnost. Nezapomeňte, Domelie vám v tom ráda pomůže!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *